Manicure & Pedicure

Xiang Fei salon biedt een uitgebreid pakket aan lichaams-en gezichtsverzorging. Uiteraard vallen manicure en pedicure ook onder onze diensten.

MANICURE
Reguliere manicure € 15,-
Dit is een behandeling van de handen en specifiek van uw nagels. Dode overtollige huidcellen rondom de nagels worden professioneel verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie dan wordt de nagelriem naar achter geduwd waarna de nagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Eventueel kunnen deze gelakt of verlengd worden. U kunt daarvoor een keuze maken uit ons assortiment aan nagelproducten.

French manicure (met wit randje) € 5,-
Na een standaard manicure worden de nagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Manicure + scrub € 25,-
Naast een reguliere manicure krijgen de handen ook een heerlijke scrub behandeling. Deze scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieën. Scrubben zorgt er dus voor dat je huid straalt, en dat het zachter en gladder aanvoelt.

De luxe manicure (+ hand masker) € 29,-
Dit is de ultieme verzorging en verwenning voor uw handen! Na een reguliere manicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische olieën, worden de handen ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende handmasker.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor het professioneel verwijderen van uw oude nagellak en het (opnieuw) lakken van uw nagels. Afhankelijk van het gekozen product kan de prijs verschillen. Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte.

PEDICURE
Met onze moderne pedicure stoelen en onze pedicure specialisten kunt u bij ons terecht voor de beste behandeling en verzorging van uw voeten. Wij bieden verschillende pakketten voor uw voetverzorging.

Standaard (reguliere) pedicure € 20,-
Dit is een behandeling van uw voeten. Na een kort voetbad worden uw voeten grondig gereinigd, waarbij eelt in de ondervoet en dode huidcellen rondom de nagels worden verwijderd. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en overtollige delen verwijderd. Vergroeiingen in teennagels worden verwijderd, waarna de teennagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Uiteraard kunnen de nagels gelakt of verlengd worden.

French pedicure (met wit randje) € 5,-
Na een standaard pedicure worden de teennagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Pedicure met voetscrub € 35,-
Naast een reguliere pedicure krijgen de voeten ook een heerlijke scrub behandeling. De scrub wordt gedaan met zeezout, special kruiden en energetische olieën.